Drievoudige schakelaar met PNI SH303 touch

Drievoudige schakelaar met glas PNI SH303 touch, wit met LED-indicator

PNH SafeHome PT303 slimme drievoudige aanraakschakelaar

Drievoudige slimme schakelaar met PNI SafeHome PT303 WiFi touch, 10A, internetbediening, Tuya Smart mobiele applicatie, integratie in scenario's en slimme automatisering met andere compatibele producten Tuya, Alexa en Google Assistant

PNI SmartHome WS222 Smart Light Switch voor internetlichtregeling met Tuya Smart App, Amazon Alexa en Google Home-compatibel

PNI SmartHome WS222 dubbele intelligente schakelaar voor internetlichtbediening compatibel met Tuya App of Smart Life en met Amazon Alexa en Google Home. Blijf op de hoogte van de technologie door Wifi 2,4 GHz aan te sluiten op de internetbron op uw locatie en u kunt de verlichting op afstand bedienen
€ 20,43
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
PNI-WS222

Voor een veilig en slim huis

WS121-1

Bediening vanaf uw mobiele telefoon

Met de speciale Tuya Smart (of Smart Life) applicatie kun je je telefoon ook gebruiken als afstandsbediening voor je smart device, voor het geval je denkt dat je het licht bent vergeten aan te doen. Bovendien kunt u instellen dat het licht op elk gewenst tijdstip en zo vaak als u wilt aan/uit gaat, zodat u bijvoorbeeld uw aanwezigheid thuis kunt simuleren.

Ws121-4

WS-121-6

Integratie in scenario's met andere Tuya-compatibele apparaten

Compatibiliteit met de Tuya Smart-applicatie samen met andere slimme apparaten of slimme huishoudelijke apparaten in huis, maakt het creëren van scenario's en Aan-Uit / Als-Dan-koppelingen daartussen mogelijk.

Via de speciale Tuya Smart-applicatie kunt u dus scenario's creëren: sommige apparaten inschakelen, andere apparaten uitschakelen, afhankelijk van de tijdsperiode, wanneer u weggaat of thuiskomt of zelfs verband houden met de actie van andere slimme apparaten.

Slimme afstandsbediening en spraakopdrachten

Het is niet zomaar een schakelaar, want met behulp van uw smartphone kunt u hem configureren en gebruiken als slimme schakelaar en kunt u hem op afstand bedienen vanuit de speciale applicatie. Wij gaan verder en als je hem vanuit de applicatie verbindt met een intelligente dienst, of het nu Google Assistant of Amazon Alexa is, kun je het licht met stemcommando’s aan of uit doen.

WS-121-55

Licht drukkend

Met een enkele lichte druk aan de onderkant van de PNI SmartHome WS222-schakelknop kunt u het licht in de kamer aan- of uitschakelen.

De indicatie-LED geeft aan of het licht uit of aan is, handig als je de schakelaar en het verlichtingsarmatuur niet in dezelfde kamer hebt staan.

WS121-2

WS121-8

Modern design - magnetisch frame

Het moderne design, het bevestigingssysteem met schroeven als standaarduitrusting, wordt gecompleteerd door een innovatief bevestigingssysteem van het frame, namelijk: magnetische bevestiging.

Aansluitingen en installatiemethode

Voor het aansluiten van deze slimme schakelaar is de aanwezigheid van een 230V-voeding in de apparaatdoos van het te vervangen apparaat vereist.

Om installateurs te helpen, vindt u het aansluitschema naar de elektrische installatie van de PNI SmartHome WS222-schakelaar zowel in de producthandleiding als op de doos.

Let op: de montage mag alleen worden uitgevoerd door een erkende elektricien.

WS121-9

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:PNI SmartHome WS222 Smart Light Switch voor internetlichtregeling met Tuya Smart App, Amazon Alexa en Google Home-compatibel
Uw waardering
Product identificatie
Producent KNEEP
Productcode PNI-WS222
Algemene karakteristieken
Voedingsspanning 110-240VAC
Maximale ondersteunde belasting 2 x 800 W
Nominale stroom maximaal 10
Afstandsbediening de Tuya Smart-applicatie
Werkafstand via het internet
Frequentie Wifi 2,4 GHz
Draadloos protocol IEEE 802.11 b/g/n
Materiaal buikspieren
Kleur Wit
maat 86X86X43mm
Gewicht 86 gram
Vocht 10% - 90%
Werktemperatuur -10 ~ +60°
Ander Technologie retourneren
Het pakket bevat
Slimme schakelaar Ja
Slim relais
Handleiding JaPNI-WS222
Lang Type Naam Link
EU Conformiteitsverklaring Declaration of conformity EN, DE, ES, FR, HU, IT, PL, RO Link
EU Handleiding User-Manual-PNI-Socket-Switch-RO-EN-DE Link