Over ons

Wie zijn wij

Importeur, distributeur

ONLINESHOP SRL, opgericht in 2004, is een belangrijke fabrikant in een markt met een hoog concurrentievermogen. Het bedrijf biedt een breed scala aan producten en diensten, ontwikkelt en implementeert oplossingen op maat en biedt gespecialiseerde assistentie aan klanten. Ons bedrijf heeft een uitgebreid portfolio van diensten op het gebied van CB-radiocommunicatie, bewaking en auto-elektronica, waaronder: technisch advies, installatie, installatie en onderhoud, diensten onder garantie en na garantie.

 

Ons aanbod

Product assortiment

Naarmate de eisen van de moderne consument toenemen, wordt ons assortiment voortdurend gediversifieerd met hoogwaardige, multifunctionele, duurzame, efficiënte en eco-compatibele producten, toegankelijk in termen van kosten. Het assortiment van onze producten onder de merken PNI, SilverCloud, Midland, Albrecht en TTi omvat CB- en PMR-radiostations, bewakings- en alarmsystemen, evenals auto-elektronica. Ons bedrijf, hoewel middelgroot, is in staat zich snel aan te passen aan de zakelijke omgeving en de marktvereisten en complete oplossingen te bieden voor zowel particuliere klanten als grote distributeurs in Roemenië, Bulgarije en Hongarije.

 

Historisch

Strategieën en evolutie

ONLINESHOP SRL, vandaag met een portfolio van meer dan 1000 producten, betreedt de distributiemarkt met CB-radiostations in 2004, zelfs een van de belangrijkste promotors van het CB-fenomeen in Roemenië. In 2006 werd het de enige geautoriseerde importeur van Midland-producten in Roemenië. Parallel aan het proces van ontwikkeling en versterking van het productassortiment, vond de bedrijfsbranding plaats, in 2009 werd het PNI-merk aangenomen en geïmplementeerd op het niveau van de producten in het CB-radiostation en antennebereik. Zes jaar later werd een nieuwe naam geboren, SilverCloud, waarmee onze productlijn werd uitgebreid. In de afgelopen jaren heeft ons bedrijf geïnvesteerd in de import van producten, van CB- en PMR-radiostations tot beveiligingssystemen, auto-elektronica en LED-verlichtingsarmaturen.

Via een investering die momenteel wordt bestudeerd en geanalyseerd, willen we de productlijn uitbreiden, de omzet en winstgevendheid verhogen. De strategie die de afgelopen jaren is gevolgd, heeft gewerkt en bereikte in 2018 een omzet van 36 318 152 lei. In de afgelopen jaren heeft ons bedrijf geïnvesteerd in import, modernisering, werknemers, ontwikkeling en niet in de laatste plaats online handel. 100% van de door ons geproduceerde of geïmporteerde producten kunnen worden gekocht op www.mo.ro of www.b2b.mo.ro (voor distributeurs) waar u snel toegang hebt tot technische informatie, voorraden en promoties..

De jaarlijkse groei van ons bedrijf werd ook weerspiegeld in een reeks gewonnen prijzen. Gewoon vermelden:

  • • 1e plaats in de Top of Companies 2018

Onze ambitie is om een toonaangevende importeur op de Europese markt te worden, erkend voor de kwaliteit van de aangeboden diensten aan zijn klanten en voor de duurzaamheid van de relaties met de partners..

 

Diensten

Service en technische assistentie

ONLINESHOP SRL concentreert zijn activiteiten in drie richtingen: import, handel, diensten. Onze serviceafdeling zorgt via jonge ingenieurs voor dynamische en flexibele services voor installatie, installatie, diagnose, reparatie en onderhoud van alle door ons op de markt gebrachte producten. We voeren diagnostiek uit in minder dan 48 uur en snelle reparatie voor elk CB-radiomodel. Voor elk product dat door onze service wordt gerepareerd, geldt een garantie van 90 dagen voor reparatie. Onze klanten kunnen informatie ontvangen over de voortgang van het serviceverzoek.

Daarom hebben we een complex systeem ontwikkeld dat meldingen naar de klant verzendt met betrekking tot de status van het in gebruik zijnde product (aankomst, ontvangst door een onderhoudstechnicus, reparatiestatus, verzending). Wij richten ons op de kwaliteit van de aangeboden diensten en op het voldoen aan de behoeften en eisen van onze klanten. Achter de kwaliteit van onze diensten staat een heel team, met veel vaardigheden en specialisaties, van ingenieurs, economen en programmeurs..

 

Ons succes is te danken aan de efficiënte combinatie van vaardigheden, het goed geïnformeerde personeel van de producten, de uitgebreide portfolio van producten, waarvan sommige exclusief worden gedistribueerd, de ervaring en het vermogen om zich aan te passen aan de behoeften van de markt..

 

Contact en algemene informatie

 

S.C. ONLINESHOP S.R.L

Maatschappelijke zetel: Strada Olteniei, nr. 26A, 610206, Piatra Neamț, Neamț
Werkpunt: Strada Olteniei nr. 26A, 610206, Piatra Neamț, Neamț

Werktijden: Maandag tot en met vrijdag: 8:00 - 16:00

Telefoon: 0724.517.984
Telefoon: 0333.401.142
Fax: 0333.401.141
Email: [email protected]
Website: www.mo.ro / www.pni.ro / www.silvercloud.ro

IBAN: RO62RNCB0196122230010001
CIF.: RO16306031
Nr. Reg. Com.: J27/513/2004

 

ONLINESHOP SRL Magazijn