Slimme schakelaar voor jaloezieën

Slimme schakelaar voor jaloezieën met PNI SafeHome PT135J WiFi touch, 600 W, internetbediening, Tuya Smart mobiele applicatie, integratie in scenario's en slimme automatisering met andere compatibele producten Tuya, Alexa en Google Assistant

PNI SmartHome WS121 Eenvoudige slimme schakelaar voor internetlichtregeling met Tuya Smart App, Amazon Alexa en Google Home-compatibel

Eenvoudige intelligente schakelaar PNI SmartHome WS121 voor lichtregeling via internet compatibel met Tuya App of Smart Life en met Amazon Alexa en Google Home. Blijf op de hoogte van de technologie door Wifi 2,4 GHz te verbinden met de internetbron op uw locatie en u kunt de lampen op afstand bedienen. De aansluiting van deze slimme schakelaar vereist de aanwezigheid van een 230V voeding (Fase en Nul) in de apparatendoos van het te vervangen apparaat.
€ 16,53
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
PNI-WS121

Voor een veilig en slim huis

WS121-1

Bediening vanaf je mobiele telefoon

Met de Tuya Smart (of Smart Life) applicatie kun je je telefoon ook gebruiken als afstandsbediening voor je smart device, voor het geval je denkt dat je het licht aan bent vergeten. U kunt het licht ook programmeren om aan/uit te gaan wanneer u maar wilt en zo vaak als u wilt, bijvoorbeeld om uw aanwezigheid in huis te simuleren.

Ws121-4

WS-121-6

Integratie in scenario's met andere Tuya-compatibele apparaten

De compatibiliteit met de Tuya Smart-applicatie samen met andere slimme apparaten of slimme huishoudelijke apparaten in huis, maakt het mogelijk om scenario's en aan-uit/als-dan-koppelingen daartussen te maken. Zo kunt u via de speciale Tuya Smart-applicatie scenario's maken: sommige apparaten inschakelen, andere apparaten uitschakelen, afhankelijk van de tijdsperiode, wanneer u weggaat of thuiskomt of zelfs gerelateerd aan de actie van andere slimme apparaten.

Slimme afstandsbediening en spraakopdrachten

Het is niet zomaar een schakelaar, want met behulp van je smartphone kun je hem configureren en gebruiken als een slimme schakelaar en je kunt hem op afstand bedienen via de speciale applicatie. We gaan verder en als je hem vanuit de applicatie verbindt met een intelligente dienst, of het nu Google Assistant of Amazon Alexa is, kun je het licht met spraakopdrachten aan- of uitzetten.

WS-121-55

Lichte persing

Met een enkele druk op de onderkant van de PNI SmartHome WS121 schakelknop zet je het licht in de kamer aan of uit.

De indicator-LED bevestigt of het licht uit of aan is, een handige functie wanneer u de schakelaar en de verlichtingsarmatuur niet in dezelfde ruimte hebt.

WS121-2

WS121-8

Modern design - Magnetisch frame

Het moderne design, het bevestigingssysteem met schroeven als standaarduitrusting wordt gecompleteerd door een innovatief bevestigingssysteem van het frame, namelijk: magnetische bevestiging.

Aansluitingen en installatiemethode

De aansluiting van deze slimme schakelaar vereist de aanwezigheid van een 230V voeding (Fase en Nul) in de apparatendoos van het te vervangen apparaat.

Om installateurs te helpen, vindt u het aansluitschema voor de elektrische installatie van de PNI SmartHome WS121 schakelaar in de producthandleiding en op de doos.

Let op: de installatie mag alleen worden uitgevoerd door een bevoegde elektricien.

WS121-9

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:PNI SmartHome WS121 Eenvoudige slimme schakelaar voor internetlichtregeling met Tuya Smart App, Amazon Alexa en Google Home-compatibel
Uw waardering
Product identificatie
Producent KNEEP
Productcode PNI-WS121
Algemene karakteristieken
maat 86 x 86 x 43 mm
Gewicht 81 gr
Voedingsspanning 110-240VAC
Maximale belasting ondersteund 800 W
Nominale stroom max. 5A
Ander Rebound-technologie
Werkafstand via het internet
Draadloos protocol IEEE 802.11b/g/n
Werktemperatuur -10 ~ +60°
Frequentie Wifi 2,4 GHz
Vocht 10% - 90%
Kleur Wit
Materiaal buikspieren
Afstandsbediening de Tuya Smart-applicatie
Het pakket bevat
Slimme schakelaar Ja
Handleiding JaPNI-WS121
Lang Type Naam Link
EU Conformiteitsverklaring Declaration of conformity EN, DE, ES, FR, HU, IT, PL, RO Link
EU Handleiding User-Manual-PNI-Socket-Switch-RO-EN-DE Link